Beste Leden,

De komende Regionale Digitale Fotowedstrijd (RDF) 2020 staat weer voor de deur, die vindt plaats op dinsdag 14 april. Op de clubavond van 19 februari stellen we onze clubinzending voor de RDF samen.

Het thema dat we hebben gekozen is ‘bevrijding’. Zo kunnen we gebruik maken van het vele werk dat is gemaakt voor de expositie in de Koepel in Lunteren dit jaar. Foto’s die je eerder al maakte voor de Koepel expositie, met thema ‘bevrijding’, mag je dus opnieuw insturen voor de RDF. Ook mag je nieuw werk met het thema ‘bevrijding’ insturen. De bedoeling van de RDF-inzending is een selectie van 8 samenhangende foto’s van 8 verschillende leden. Aan de besprekers Ingrid van Beurden en Erik van den Elsen de uitdaging om de 8 foto’s van verschillende makers te selecteren die het beste bij elkaar passen en samen een geheel vormen.

Kies hiervoor maximaal 5 van je beste foto’s met het thema ‘bevrijding’ uit en stuur ze op vóór maandag 17 februari 17:00 uur in via de WeTransfer button op deze pagina van de Oog&Optiek website. Het is een digitale wedstrijd, dus je hoeft de foto’s niet in print mee te nemen.

Informatie
De agenda-pagina over de RDF en de wedstrijdvoorwaarden vindt je HIER.
De informatiepagina met de beschrijving van het thema ‘bevrijding’ vindt je HIER.

Voor verdere vragen neem contact op met Erik van den Elsen of Ingrid van Beurden.

Hartelijke groet en veel succes!
Ingrid en Erik