Voor wie?
Fotoclub Oog & Optiek is voor iedereen die met de camera iets meer zou willen dan de bekende familie- en vakantiekiekjes. Via Oog & Optiek kan je je techniek van fotograferen en je eigen stijl verder ontwikkelen. Onderwijl krijg je volop input van de andere leden: de oude rotten, maar ook de nieuwe leden, laten hun visie zeker horen.
Daarnaast wordt er geregeld een mentoraat georganiseerd, waarbij een ervaren fotograaf je in een aantal sessies helpt bij het vinden van (nieuwe) richting. Voor het mentoraat moet je je apart opgeven en betalen.

Lidmaatschap
Wil je lid worden? Meld je dan via secretaris@oogenoptiek.nl voor een afspraak om één of twee maal een clubavond te komen bezoeken. Je kan zo de sfeer proeven en ervaren of de club bij je past. Gezamenlijk kunnen we dan besluiten tot een lidmaatschap.

Vervolgens registreer je je bij de Fotobond als nieuw clublid. Sinds 1 januari 2024 betaal je als nieuw lid eenmalig € 15 inschrijfgeld aan de Fotobond. Dit gaat via een online betaling tijdens het registratieproces.

Onze secretaris ontvangt van de Fotobond een bevestiging van je inschrijving. Van de secretaris ontvang je in de welkomstbrief de bevestiging van je lidmaatschap en je lidmaatschapsnummer.

De contributie is € 90,- per jaar (2024). Dit is inclusief het lidmaatschap van de Fotobond. Je kan dan ook meedoen aan nationale (en internationale) fotowedstrijden.