Voor onze expositie in De Koepel hebben Hans, Annelies en Peter een selectie gemaakt. Alle inzenders hebben ondertussen bericht gehad of en welke van hun foto’s zijn uitverkoren voor de expositie.

In De Koepel zijn verschillende hoeken gemaakt, met elk een subthema over bevrijding. Onze exposanten zijn: Eric van Ammers, Annelies Barendrecht, Ingrid van Beurden, Hans Brongers, Erik van den Elsen, Brigitte Evertsen, Arie Maat, Peter Michielsen, Marijn Pater, Marc Peterse en Meta Vellinga.

We willen graag voorafgaand aan de ledenvergadering op 18 maart de ingelijste foto’s van de deelnemers ontvangen. Deze worden dan op zaterdag 28 maart met twee auto’s meegenomen naar De Koepel.

Op zaterdag 28 maart vanaf 10.00 uur worden de foto’s opgehangen in De Koepel. We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Aanmelden kan via foto@PeterMichielsen.nl

Op zaterdag 4 april vindt de feestelijke opening van het Koepelseizoen plaats (15.00-18.00 uur). Dit zal ook de eerste dag zijn dat de expositie van De Kunstlijn Lunteren en onze expositie in De Koepel te bezoeken is. We zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk exposanten deze middag in de buurt van hun foto’s staan om uitleg te geven.

Zondag 14 juni is de laatste expositiedag. Op woensdag 17 juni 19.00 uur worden de foto’s met twee auto’s opgehaald en daarna naar onze clubavond gebracht. Daar kunnen de exposanten hun foto weer meenemen. Als je er deze clubavond niet bent kun je een ander clublid vragen jouw foto’s mee te nemen. Als je de foto’s mee wilt ophalen uit De Koepel kun je ook een mailtje sturen naar foto@PeterMichielsen.nl.