Ik (Theo Fama) ga woensdag 12 februari een workshop geven binnen de werkgroep portret. Maar omdat dit een onderwerp is dat voor iedereen wel interessant kan zijn wil ik het breder trekken dan alleen ons werkgroepje.
Daarom nodig ik bij deze iedereen uit voor de workshop.

Wat gaan we doen
Deze workshop gaat over de creatieve portret. Ik wil jullie laten zien dat je met simpele middelen hele creatieve portretten kan maken. Uiteraard kan ik niet alles laten zien, want creativiteit is eindeloos. Maar ik kan je wel inspireren en laten zien dat je niet veel nodig hebt om toch hele creatieve portretten te kunnen maken.

Na m’n uitleg gaan jullie zelf aan de slag door elkaar te portretteren. Daarbij maak je gebruik van die verschillende creatieve technieken die ik je heb laten zien. Voordeel is dat je het zelf een keer gedaan hebt waardoor je het beter onthoud. En thuis kun je je eigen gemaakte foto’s rustig terug kijken en bestuderen.

We maken gebruik van de studioverlichting, omdat het nu eenmaal handiger werkt en het toch niet uitmaakt wat de lichtbron is.

Neem mee:
– camera met hot shoe (waar je een flitser of trigger op kan zetten)
– objectief voor portret
– volle accu’s en lege kaartjes
– goed humeur…

We beginnen om 20:00 uur.

Locatie is in de studio van Studio Pothoff
Wiltonstraat 24
3905 KW Veenendaal

Tot de 12de…