Op deze eerste clubavond na de zomerstop hebben we meteen een vol maar interessant programma. We beginnen met de opdracht die Marc ons tijdens de tafeltjes/leeravond van 25 mei 2022 heeft gegeven, de groepen presenteren zelf hun werk:

• Agaath, Rita, Rob en Tom
• Jos, Arie, Gesina en Jan
• Annelies, Ingrid Ten Bruggencate, Sjoukje en Marijn
• Theo, Peter, Ina en Riana

Elke groep laat in maximaal 10 minuten zien hoe de foto is uitgedacht/opgebouwd met behulp van de bouwstenen, en het beeld wat hiermee gemaakt is. De presentatie wordt ingeleid door Peter Michielsen.

Vervolgens wordt het vrije werk, dat we in de zomerstop hebben gemaakt, besproken door Kees Jan Schilstra en Peter Michielsen.
Wil je nog vrij werk inleveren voor deze bespreking? Dan kan dat tot en met zondag 4 september, maar beperk je tot alléén nieuw (vakantie)werk en bewaar de ‘Dordrecht’ foto’s en eventuele foto’s uit de werkgroepen tot later. Insturen van foto’s voor deze bespreking kan via de WeTransfer-button.

De mensen die eerder een idee hebben ingestuurd voor een fotoserie naar aanleiding van de presentatie van Pieter van Leeuwen op 8 juni, krijgen van Pieter zelf feedback op hun idee. Worstel je nog met een opzet en wil je hulp? Als je voor 1 september je idee mailt naar Erik van den Elsen of Ingrid van Beurden, krijg je voor 7 september een reactie van Pieter.

Tot 7 september!