Leden van de Rabobank kunnen nu hun stem uitbrengen.

Alle leden van Rabobank Gelderse Vallei kunnen nu stemmen op 3 deelnemende clubs in de regio.

Rabobank
De Rabobank wil het meer en breder steunen van verenigingen bevorderen, zodat niet alleen de ‘grote vissen er met de buit vandoor gaan’ maar ook kleinere verenigingen een eerlijke kans krijgen. In een gezinssituatie is het vaak zo dat ouders en/of kinderen van meerdere verenigingen/stichtingen lid zijn en dus ook meerdere deelnemers willen steunen.

Stemmen
Leden kunnen stemmen op 3 deelnemende clubs in de regio. Hiervoor selecteer je de betreffende clubs en bevestig je daarna je stem. De stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden.

Oproep
We kunnen gaan zitten wachten op hoeveel stemmen wij krijgen. Maar beter is om je familie, vrienden, kennissen en buurt- of clubgenoten actief op te roepen om ook een stem op ons uit te brengen.

Ons doel
Ter ere van ons 60 jarig jubileum exposeren wij op diverse locaties in Lunteren. Voor de expositie in De Koepel willen we graag gebruik maken van grotere fotolijsten. Die willen we gaan aanschaffen voor de club, zodat de leden hier gebruik van kunnen maken en wij onze foto’s op een groot formaat kunnen laten zien.

Bekendmaking resultaten is op 11 oktober 2022.

Meer informatie ->  Rabo ClubSupport