Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabo ClubSupport een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabo ClubSupport kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze vereniging ontvangt.

Jouw stem is geld waard!

Jij steunt ons toch ook?
Fotoclub Oog & Optiek zal ook dit jaar weer meedoen. Ter ere van ons 60 jarig jubileum exposeren wij op diverse locaties in Lunteren. Voor de expositie in De Koepel willen we graag gebruik maken van grotere fotolijsten. Die willen we gaan aanschaffen voor de club, zodat de leden hier gebruik van kunnen maken en wij onze foto’s op een groot formaat kunnen laten zien.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei kunnen op ons stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je geen lid, maar wel klant van de bank? Meld je dan nu aan. Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Lid worden is gratis én heel makkelijk.

> Ik wil lid worden

Leden van de bank ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 5 t/m 27 september 2022 kunnen stemmen via de website van de Rabobank. Bekendmaking resultaten is op 11 oktober 2022.

Meer informatie ->  Rabo ClubSupport