In september starten we met het tweede deel van ons jaarprogramma. In elk geval geldt de anderhalve meter afstandsverplichting nog tot 20 september. Dat betekent dat de clubavonden in september nog steeds in het Westhoffhuis gehouden worden.

De eerste clubavond
Maandagavond 6 september starten we in het Westhoffhuis onder de inmiddels bekende condities. Traditioneel staat er vrij werk op het programma en natuurlijk zitten daar veel vakantiefoto’s tussen. De foto’s worden besproken door Hans Willemsen en Hans Brongers. We starten met de vijfminuten foto. Die wordt verzorgd door: Jaap Karsten.

De tweede clubavond
Op maandagavond 20 september, ook in het Westhoffhuis, hebben we een bijzondere spreker: Govert de Roos. Hij presenteert zijn werk en fotografische visie. We hadden de hoop dat deze avond een rayonavond zou kunnen worden. Govert de Roos is immers een interessante fotograaf voor meer dan alleen onze clubleden. Of dit een rayonavond kan worden hangt af van het regeringsbesluit op 17 september over het loslaten van die anderhalve meter. We bekijken nog of 20 september, ondanks het krappe tijdsbestek, toch een rayonavond kan worden.

De latere clubavonden
Zodra de anderhalve meter verplichting vervalt gaan wij voor onze avonden terug naar onze eigen vertrouwde zaal in De Schakel en dan dus ook weer naar de woensdagavonden. Natuurlijk informeren we je daarover via de nieuwsbrief, zodra dit aan de orde is.