Voor het jubileumboek zijn inmiddels de eerste afspraken gemaakt. Annelies Barendrecht, Theo Fama of Hans Brongers komen bij je thuis om een foto van je te maken voor jouw dubbele pagina in het jubileumboek. Annelies maakt met iedereen een interviewafspraak. Zij gaat namelijk een stukje tekst schrijven over jouw fotografische activiteiten, interesses en passie; hoe je bij Oog&Optiek terecht bent gekomen en welke betekenis de fotoclub heeft voor je hobby, enz.

Het grootste deel van jouw twee pagina’s wordt gevuld met één of meer van jouw beste foto’s. Van de foto’s die in het boek geplaatst worden wordt vervolgens de jubileumexpositie samengesteld. Van ieder lid komt in elk geval één foto te hangen. Die expositie wordt in januari 2022 ingericht in het fraaie vernieuwde Lunterse museum.

Wat wordt er nu van je verwacht?

Zoek maximaal 5 foto’s uit die jij beschouwt als jouw beste foto’s en waaruit één of meer gekozen mogen worden voor plaatsing in het boek. Wacht hier niet te lang mee, zodat er keuzes gemaakt kunnen worden, die ook van belang zijn voor de samenstelling van de expositie en natuurlijk voor PR rond de expositie.

Je kunt de foto’s uploaden via de speciale We-transferknop hieronder.

Wetransfer

Foto’s voor het jubileumboek en jubileumexpositie kun je aanleveren via deze button

Graag wel even je naam erbij vermelden

Wetransfer