Aan alle leden van de Fotoclubs en persoonlijke leden van Fotobond afdeling Gelderland Zuid.

Het is weer bijna september en de meeste clubs zullen al begonnen zijn of binnenkort starten met hun clubavonden. Ik wens jullie een succesvol fotoclubjaar. Op de website van de Fotobond staan interessante onlinewedstrijden gepland. Neem eens de tijd om daar rond te kijken. www.fotobond.nl

Vacatures bestuur Fotobond afdeling Gelderland Zuid

We luiden de noodklok. Er zijn dringend nieuwe afdelings bestuursleden nodig. Gelukkig pakt onze voorzitter Marcel Waterman per september zijn functie weer op. Maar…. Helaas heeft Chris Hörnung onze penningmeester aangegeven eind 2021 te willen stoppen.

We hebben dus een nieuwe penningmeester nodig en een secretaris en/of bestuurslid. Ook zijn we dringend op zoek naar iemand die de website van de afdeling kan gaan bijhouden. Komen er geen aanmeldingen voor deze functies binnen dan komt helaas het voortbestaan van de afdeling Gelderland Zuid in gevaar. Dat zou betekenen: geen afdelingsmentoraten, Bilderbergavond, afdelingsportfolioavond, afdelingslezingen enz. Jullie begrijpen dat we er zijn voor alle fotografen binnen de afdeling. Dus denk nou niet, dat doen anderen wel……. Nee we hebben jou nodig.
Een twee koppig bestuur (voorzitter en secretaris) is gewoon te weinig. Veel werk is het niet. De afdelingsvergadering is tweemaal per jaar. Het bestuur vergadert drie à vier keer per jaar. Je denkt mee over het organiseren van afdelings activiteiten, mentoraten en lezingen. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.
De penningmeester zorgt voor de financiën, dat betekent het betalen van zaalhuur en mentoren voor de afdelingsmentoraten, het innen van bijdragen voor mentoraten enz. Aanvragen subsidies bij de Fotobond, het maken van de begroting en jaarafsluiting.

Heb je interesse in één van de genoemde functies, twijfel dan niet en meld je aan via: secretaris@fotobondgelderlandzuid.nl

Graag hoor ik van jullie.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Ina Kotterman
Interim secretaris