Opsturen fotobestanden voor de expositie “bevrijding”: vanaf nu t/m 15 januari

Er is veel gedacht en gefotografeerd voor dit lastige thema en op een aantal eerdere clubavonden hebben we de eerste resultaten kunnen zien. Op de avond van 8 januari konden we veel en gevarieerd fotowerk bekijken. Hulde voor de makers! Er is ruim voldoende om een mooie en boeiende expositie uit te kunnen samenstellen.

Stuur nu (tot uiterlijk 15 januari) je fotobestanden op.
Dat gaat gemakkelijk via de onderstaande WeTransfer-knop.

Wat?
Zo veel foto’s die binnen dit thema vallen als je wilt (dus ook eerder vertoonde foto’s, of nog nooit getoonde foto’s zijn welkom).

Procedure:

1. De selectiecommissie, bestaande uit Annelies Barendrecht, Peter Michielsen en Hans Brongers, maken een selectie en indeling op basis van de ruimtes van de Koepel. Nog in januari krijgen de inzenders bericht over wie is geselecteerd en wat er in welke vorm te zijner tijd moeten worden aangeleverd.

2. De opening van de expositie is pas op 4 april, zodat je veel tijd hebt om je foto(‘s) expositieklaar te maken. Je krijgt de specificaties voor de maat van de foto en de lijst en de kleur van het passe-partout dan ook te horen. Die royale tijd is nodig aangezien Guus Kuit het ontzettend druk heeft. Mocht je passe-partouts willen laten snijden, moet je er vroeg bij zijn. Mogelijk doet hij zoiets nog tussen de bedrijven door. Lijsten aanschaffen en passe-partoutkarton bestellen kan altijd wel (zonder gesneden “gat” en telefonisch afspreken). Als Guus het snijden van het “gat” niet meer kan doen, kun je een clublid met een passe-paroutsnijder te hulp roepen.
Je hebt kans dat gevraagd wordt om je foto op een groter formaat aan te leveren. Je hoeft daarvoor geen lijst aan te schaffen. De club heeft indertijd besloten om dergelijke lijsten zo nodig zelf aan te schaffen.

3. De regionale digitale fotowedstrijd heeft hetzelfde thema “bevrijding”.
Alle foto’s die gemaakt zijn met het thema “bevrijding” kunnen ook meedoen voor de regionale digitale fotowedstrijd. Dus ook de foto’s die op de expositie komen te hangen. Op de clubavond van 19 februari wordt daaruit een selectie gemaakt.

Wetransfer

Foto’s voor de expositie ‘bevrijding’ kun je aanleveren via deze WeTransfer button

Graag wel even je naam erbij vermelden

Sluitingsdatum is woensdag 15 januari

Wetransfer