Afgelopen bijeenkomst hebben we aandacht besteed aan onze werkgroepen. Daarbij was ook gelegenheid om je aan te melden voor één of meer van deze groepen. Omdat niet iedereen aanwezig was (en wellicht ook niet iedereen er nog aan gedacht heeft) krijg je nog de mogelijkheid om je in te schrijven.

Schrijf je in via de digitale inschrijf-formulier ->  Werkgroepen 2020

Werkgroep activiteiten en werkgroep-uitjes
De werkgroep activiteiten staan nu ook op de website. Op de ‘Werkgroepen’ pagina (onder menu ‘Over Oog & Optiek’) vind je alle werkgroep activiteiten en werkgroep-uitjes. De activiteiten zijn onderverdeeld per werkgroep middels een soort tabblad. De werkgroep Natuur heeft een WhatsApp groep waarmee afspraken worden gemaakt.

Ga direct naar ->  Werkgroepen-pagina

Mocht je een keer willen meedoen met één van de werkgroepen zonder je meteen voor een heel seizoen vast te leggen kun je contact opnemen met de trekker van de betreffende werkgroep (deze kun je vinden op de Werkgroepen-pagina).

Zelf regelmatig even de agenda raadplegen
Alle activiteiten staan ook vermeld in de agenda. In tegenstelling tot de functie van ‘Berichten’, ontvang je van ‘Agenda’ niet automatisch een bericht als daar een item is toegevoegd. We gaan ervan uit dat jij zelf regelmatig even de agenda raadpleegt.

Ga direct naar ->  Agenda

We wensen je een mooi fotojaar met veel inspiratie!

Peter Michielsen