Zoals bekend hebben wij een fotowand in het Westhoffhuis in Lunteren waar wij foto’s mogen exposeren. Nu heb ik tot mijn schrik gezien dat de laatste keer dat wij daar foto’s hebben opgehangen in februari 2017 is geweest. Hoog tijd dus om daar iets aan te doen.
Het nieuwe onderwerp wordt: Architectuur

Dit moet ruim geïnterpreteerd worden. Volgens het woordenboek is architectuur een ruimte die je creëert met 2 wanden of muren. We kunnen dus alle kanten op, van hutjes, huizen en kerken tot kastelen, molens of een mooie boerderij. Ik denk dat ieder wel iets in zijn archief heeft dat aan dit onderwerp voldoet.

Op de eerstvolgende clubavond van 6 december 2017 vraag ik aan ieder die mee wil doen zijn werk in passe-partout en ingelijst mee te nemen opdat wij op vrijdag 8 december de tentoonstelling kunnen inrichten.

Wij hebben op de club een werkgroep die zich bezighoudt met architectuur. Die hebben beslist mooie foto’s die het verdienen geëxposeerd te worden. Het mogen ook al wat oudere foto’s zijn. Je hoeft niet ver te reizen om aan mooie onderwerpen te komen, dus het kunnen ook foto’s hier uit de omgeving zijn. Het is de manier waarop het onderwerp in beeld is gebracht waardoor de maker zijn eigen stempel drukt op de foto om iets wat gewoon lijkt toch bijzonder weer te geven.
Wij kunnen dit best.

In het kort:
Inleveren van de ingelijste foto’s op de clubavond van woensdag 6 december.
Formaat van de foto: 30 x 40 cm (i.v.m. de grote afstand van de beschouwer tot de foto’s)
Meenemen in een aluminium lijst van 40 x 50 cm met een wit passe-partout.
Beide kunnen eventueel aangeschaft worden bij Galerie Zuid, Molenweg 109, Harskamp. PP-kleur 9224 (€4,40) en lijst 125 mi (metallic zilver, € 11,50)
Inrichten tentoonstelling (LET OP aangepast tijdstip): vrijdag 8 december 2017 te beginnen om 10.00 uur in het Westhoffhuis

De foto’s van de oude expositie, die over bomen ging, kunnen in het Westhoffhuis afgehaald worden op diezelfde vrijdagmiddag.

Ieder die mee wil helpen bij de inrichting kan zich melden bij Noortje de Vries.
Zie adres en telefoon op de ledenlijst.

Hartelijke groeten,
Noortje

Foto’s © Noortje de Vries