De opening:
De expositie wordt officieel en in aanwezigheid van de wethouder van cultuur geopend op zaterdagmiddag 31 maart van 15.00 tot 16.00 uur.
Op de website van de Buurtbosch staat meer informatie hierover: Buurtbosch
Maar staat uiteraard ook op onze eigen agenda: Feestelijke expositieopening in De Koepel

Het inrichten:
Het inrichten zal plaatsvinden op zaterdag 24 maart om 10 uur. Daarvoor hebben we uiteraard hulp nodig!
De Koepelcommissie heeft de expositie al enigszins voorbereid door de gevraagde panelen klaar te maken (vers wit geschilderd) en ook al op te hangen op de juiste plekken.
Kun je komen helpen met inrichten? Geef je dan op door een mailtje naar: hansbrongers@upcmail.nl

Aanleveren van de foto’s:
Op de tweede clubavond in maart, dus tijdens de Algemene Ledenvergadering op 21 maart, dienen de foto’s expositie-klaar aangeleverd te worden.
Kun je zelf niet komen die avond, zorg dan dat iemand jouw foto’s voor jou meeneemt.

Grote clublijsten van 100 x 70 cm: een aantal exposanten heeft de grote clublijsten van 100 x 70 cm nodig. Die staan bij Henk van Lagen in opslag. Henk neemt die lijsten mee op de eerste clubavond in maart, dus op 7 maart. Zorg dat je er dan bij bent om je lijst mee te nemen (of vraag iemand dat voor jou te doen).

Het belooft een mooie, interessante en afwisselende expositie te worden. We hebben voor het eerst een gevarieerde inrichting voor onze expositie uitgewerkt:
– verschillende en ook grotere formaten,
– andere manieren van exposeren door het gebruik van grote panelen waarop meer foto’s kunnen worden aangebracht
– soms ook minder voorspelbare combinaties, dus meer afwisseling in het aanbod.
De selectiecommissie was verheugd dat er zoveel foto’s werden aangeleverd en vervolgens kostte het veel hoofdbrekens om een selectie te maken en combinaties te bedenken voor de beschikbare muurdelen van de Koepel. Helaas moesten we veel laten afvallen, vanwege de beperkte ruimte.
Wij hopen nu dat ons denkwerk achter de computer ook daadwerkelijk die fraaie, afwisselende en interessante expositie zal opleveren, zoals die ons voor ogen stond.

De selectiecommissie
Annelies Barendrecht, Ingrid van Beurden, Hans Brongers