Beste Fotovrienden,

Camera Club Wageningen nodigt jullie van harte uit voor onze Open Dag op zondag 25 maart 2018 in Theater Junushoff te Wageningen. Met steun van velen hebben wij een interessant programma kunnen samenstellen, waar wij best trots op zijn. Behalve voor de gevorderde amateurfotograaf, biedt het programma ook een aanbod voor beginnende fotografen en andere belangstellenden. Er is veel te zien en te beleven.

Wat: Open Dag Camera Club Wageningen
Waar: Theater Junushoff te Wageningen
Waneer: Zondag 25 maart van 10:00 tot 16:30 uur

Programma:

10:00 Opening door filmmaker Ruben Smit
10:30 Salon 11e Image Contest Wageningen 2018
Presentatie van de beste inzendingen van deze tweejaarlijkse internationale fotowedstrijd voor amateurfotografen (www.hollandcircuit.nl)
11:30 Sneak preview nieuwste film van Ruben Smit: WAD, leven op de grens van water en land
Ruben Smit heeft een Wageningse achtergrond en is vooral bekend van zijn natuurfilmdebuut De Nieuwe Wildernis.
Start Fotowedstrijd Wageningen, mijn stad
Een gratis fotowedstrijd voor Wageningers van 6 tot 106 jaar. De prijswinnende foto’s worden in het najaar in museum de Casteelse Poort geëxposeerd.

12:00 – 16:30 Middagprogramma met lezingen, workshops, exposities en informatieve stands

Lezingen: Sport- en portretfotografie (Pim Ras, o.a. sportfotograaf Algemeen Dagblad), Straatfotografie (Peter van Tuijl, Bondsfotograaf), Natuurfotografie (Renk Ruiter) en Een goede foto, wat is dat? (Lauren van der Kolk).

Workshops: Portretfotografie met bestaand licht (Nico van der Boor), Studioportretten (Theo Fama), Fotograferen met een pinhole-camera (Danny Kalkhoven), Fotograferen met je mobiel (Else Loof), Fotografie voor beginners (Guy Ackermans) en Fotografie voor kinderen (Else Loof).

Informatieve stands: Spannende portretfoto’s met je eigen camera (Geert van Ekelen), Laat je foto beoordelen (Jan Molenveld), Help, mijn camera doet niet wat ik wil (CCW leden) en informatie over de CCW en de Fotobond.

Exposities: Mysterieuze oude diaklankbeelden (gezusters Lutjens), Foto’s van de werkgroepen (Creatief, Natuur, Portret en Stedelijk) en de portfoliogroep van de Camera Club Wageningen, Boskneuters van Renk Ruiter, fotokaarten van Marijke van der Giessen, en meer en doorlopende presentaties op beamers. Standjes van Wageningse fotografen en/of kunstenaars die gebruik maken van fotografie.

Eventbox4U: Met deze selfiebox (met een green screen achtergrond) maak je met een druk op de rode knop de mooiste (groeps) selfies. En je kunt meteen de foto met een mooie achtergrond afdrukken en mee naar huis nemen.

Meer info:
Website: Camera Club Wageningen
Facebook: Facebook CCW
Website: Theater Junushoff

Met vriendelijke groet, namens Camera Club Wageningen

Norbert Lukkezen,
Voorzitter

*) Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen