Woensdagavond j.l. hebben we alle ingezonden foto’s bekeken en een indeling uitgedacht voor de beschikbare ruimtes in de Koepel. Er is een hele grote verzameling foto’s opgestuurd en dus moesten er ook veel afvallen. Daar zaten ook hele goede foto’s tussen. De samenhang van foto’s, het tot zijn recht laten komen van alle foto’s, m.n. als ze naast elkaar hangen en natuurlijk de beschikbare (beperkte) ruimte waarin we niet wilden gaan “proppen”, waren de uitgangspunten.
We hopen dat we een volgende expositie in huis Kernhem mogen houden en dan meer mogelijkheden hebben om te kunnen hangen.

Komende woensdagavond is na de bespreking van nieuw vrij werk door Jan Ros, de selectie voor de Bondsfotowedstrijd. Neem je beste werk mee om voor te leggen bij die selectie. Neem daarvoor ook de beste foto’s mee die je voor de Koepel instuurde. Het is een eervolle zaak als jouw foto(‘s) wordt gekozen voor de serie van 10 die naar die wedstrijd wordt opgestuurd. Mocht diezelfde foto toevallig ook komen te hangen in de Koepel is dat toch wel een extra print waard?

Van de onderstaande leden is werk geselecteerd:
Brigitte van Evertsen
Erik van den Elsen
Gert Jan van Holland
Hans Willemsen
Ina Verschuur
Ingrid Donkervliet
Ingrid Ten Bruggencate
Jaap Karsten
Jan van Roekel
Kees Jan Schilstra
Marc Peterse
Marijn Pater
Rob van Geel
Theo Fama
Wim van Plateringen

Met deze exposanten nemen we contact op over de presentatievorm en -grootte van de foto’s.

De selectiecommissie