Oog & Optiek is gevraagd om een expositie te verzorgen in Nieuw Avondrust in Voorthuizen. Deze expositie zal (waarschijnlijk) lopen van ongeveer 1 februari tot medio april. We kunnen daar een groot aantal (ruim 30) foto’s kwijt. Er is ons gevraagd om vooral vrolijke (kleurrijke?) (natuur)foto’s op te hangen. Uiteraard mag je ook putten uit eerder geëxposeerde foto’s.

Hoewel het in deze coronatijd onzeker is of de expositie door kan gaan willen we het insturen en selecteren in ieder geval door laten gaan. We hebben dan een selectie die we eventueel ook op een later tijdstip kunnen ophangen.

Wil je deelnemen dan kun je je foto’s versturen via (onderstaand) WeTransfer. Het kan daarbij gaan om losse foto’s, maar ook series van 2 of 3 foto’s kunnen geplaatst worden. We gaan daarbij uit van ons standaardformaat (40 x 50, 50 x 50 of 40 x 60 cm). De expositiecommissie zal dan een selectie maken en je laten weten welke foto’s we graag ingelijst ontvangen. In principe zorg je voor een eigen afdrukken, passe-partouts en lijsten, maar wellicht zijn er in de vereniging nog anderen die lijsten te leen hebben (zo heb ik er nog een aantal op zolder liggen).

De volgende data zijn van belang:
• Insturen tot en met 4 januari 2021 via WeTransfer
• Selectie uiterlijk 10 januari 2021
• Aanleveren op de clubavond van 18 januari, of een ander moment op afspraak
• Inrichten expositie in het weekend van 30 januari

Wanneer je lijsten beschikbaar hebt voor de expositie, of lijsten hiervoor wilt lenen kun je een mailtje sturen naar foto@petermichielsen.nl

We hopen op veel inzendingen!

Namens de expositiecommissie,
Peter Michielsen

Wetransfer

Foto’s voor de expositie kun je aanleveren via deze WeTransfer button

Uiterlijke datum dat je de foto’s nog kan aanleveren
is maandag 4 januari 2021
Graag wel even je naam erbij vermelden

Wetransfer