Beste mensen,

Ik (Theo Fama) ga woensdag 11 september een soort van lezing/les/workshop geven binnen de werkgroep portret. Maar omdat dit voor iedereen wel interessant kan zijn wil ik het breder trekken dan alleen ons werkgroepje.
Daarom nodig ik bij deze iedereen uit voor de lezing/lesavond.

Wat gaan we doen
Ik wil wat vertellen/uitleggen over de ‘Inverse Square Law’, oftewel ‘omgekeerde kwadratenwet’ (ook kwadratenwet). Wat is het en waarom dat zo belangrijk is voor ons fotografen. Ik laat je d.m.v. live demo zien wat je ermee kan bij portretfotografie.
En als er tijd over is dan wil ik een soort van vragenuurtje houden. Kom met je fotografische vragen of problemen waar je zelf niet uitkomt. Verzamel je vragen en vuur ze op me af…

Je hoeft je camera niet mee te nemen.
Neem wel een stoel mee zodat je kan zitten.

We beginnen om 20:00 uur.

Locatie is in de studio van Studio Pothoff
Adres Studio Pothoff:
Wiltonstraat 24
3905 KW Veenendaal

Tot de 11e …