Op vrijdagavond 30 september hebben we een expositie in St. Barbara ingericht. Het is de tweede expositie van in totaal 4, steeds een kwartaal hangend.
Deze expositie is te bezichtigen t/m begin januari 2018 tijdens kantooruren.

Adres:
St. Barbara
Minister Aalbersepark 1
6711 NT Ede

De exposanten:
• Wim van Plateringen toont een serie foto’s van zijn reizen naar verre landen. De beelden blinken uit in fijne composities en het mooie kleurenraffinement.
• Kees Jan Schilstra is lid van de werkgroep portret en laat o.a. een paar van zijn portretten zien. Goede techniek en lichtbeheersing zijn bij portretten belangrijk. Hij is ook lid van de werkgroepen architectuur en landschap, waarvan ook een paar foto’s hier hangen.
• Gert-Jan van Holland heeft een rij portretten uitgekozen voor deze expositie. Het zijn allemaal vastgelegde momenten die veelzeggend zijn, opvallend, verrassend, ook qua compositie en bijzondere uitsneden.
• Rob van Geel is lid van de werkgroep architectuur. Hij heeft daarvan een paar voorbeelden opgehangen, maar laat ook andere foto’s zien. Een prettige mix, met als verbindend element een fijnzinnige techniek en kadrering.
• Jaap Karsten is lid van de werkgroep “straatfotografie” en ook een rasechte straatfotograaf. In zwartwit wordt sociaal gedrag in de openbare ruimte vastgelegd. Er is veel te beleven aan zijn straatbeelden.

Foto’s © Kees Jan Schilstra