Beste leden Gelderland Zuid

Fotoclub de Oude IJssel uit Doetinchem organiseert dit jaar de traditionele portfolio avond voor de afdeling Gelderland Zuid van de Fotobond. Alle leden van de fotoclubs in deze regio èn de persoonlijke leden willen wij hierbij uitnodigen voor deze avond die wordt gehouden op donderdag 9 november 2017.

De avond zal beginnen om 20:00 uur in:
Sport en Cultuurcentrum De Bongerd
De Bongerd 81
7006 NH Doetinchem

De zaal is open vanaf 19:15 uur zodat de foto’s* kunnen worden neergelegd om te worden bekeken. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid naast het gebouw en het is slechts 200 meter lopen vanaf spoorstation De Huet.

De bespreking zal gebeuren door Hans Brongers, één van de auteurs van het leerzame boek “Over Foto’s gesproken”. Hij zal op grond van kwaliteit van het getoonde werk maximaal vijf fotografen aanwijzen om in te zenden voor Foto Nationaal. De foto’s getoond op deze avond hoeven geen deel uit te maken van de uiteindelijke inzending voor Foto Nationaal.

Wat is nu een portfolio avond? Het is een afdelingsavond waar ieder lid van de Fotobond in de afd. Gelderland Zuid zich kan presenteren met een porfolio bestaande uit tenminste 4 tot maximaal 8 foto’s welke onderling een samenhang hebben door stijl of onderwerp.

Foto’s minimaal 20×30 cm (A4) in dik passe-partout van minimaal 40×50 cm.

*) Omdat tijdens de bespreking alle foto’s groot geprojecteerd worden, willen wij vooraf digitale bestanden ontvangen. Minimaal 2000 pixels over de langste zijde, minimaal jpg kwaliteit 7. Deze kunnen – genummerd op de gewenste projectievolgorde – per club via ‘Wetransfer’ verstuurd worden naar foto@heveling.com. Dit moet uiterlijk vrijdagavond 3 november verzonden zijn. Alle bestanden worden op 10 november verwijderd.

U bent van harte welkom.

Namens Fotoclub de oude IJssel,
Paul Emmerink en Coen Heveling