Op 19 november gaan we met de werkgroep straatfotografie naar Nijmegen.
Startpunt vanaf 10.00 uur bij de ingang van het Centraal station. Vandaar uit bekijken we de hectiek op het Keizer Karelplein, we beleven de rust en schoonheid van het Kronenburgerpark en daarna gaan we cultuur snuiven en gezellig kuieren over de Grote Markt en de Waalkade. Dan komen we weer tot rust in het Kelfkensbos en Hunnerpark. Via Plein 44 komen we rond 15.00 uur weer terug op het station. En natuurlijk nemen we de camera mee met voldoende opslagruimte en een extra batterij.

Ongeveer twee weken later, worden de foto’s besproken. Dat doen we life en via zoom, zodat Jaap er ook bij kan zijn. Datum volgt nog. Begin 2023 worden de resultaten met de fotoclub besproken, samen met de foto’s van ons uitje in het centrum van Ede op zaterdag 26 maart j.l.

Op dit moment hebben al zeven enthousiaste straatfotografen zich aangemeld voor 19 november, maar deze uitnodiging geldt voor iedereen, die ook eens mee wil met onze werkgroep. Je kunt je daarvoor aanmelden bij Simone, coördinator van de werkgroep Straatfotografie.