Morgen is de oeuvre avond. Het is anders gelopen dan we hadden kunnen bedenken toen we onze drie oudgedienden Hans, Jaap en Noortje voor deze avond uitnodigden. Vorige week is Noortje lelijk gevallen en zij kan haar oeuvre morgen helaas niet presenteren. Haar veelzijdige fotowerk en levendige verhalen erbij houden we zeker tegoed.

Morgen gaat het wel door en het wordt een bijzondere fotoavond. We kunnen genieten van nostalgisch fotowerk van Jaap en Hans. Jaap heeft uit zijn rijke oeuvre vooral foto’s uit de analoge periode geselecteerd: foto’s die de meesten van ons niet eerder hebben gezien. Als inspirator voor velen zal Jaap ons via Zoom meenemen naar de mooie tijd van de bariet afdrukken.

Ook kunnen we ‘oud’ fotowerk van Hans bewonderen. We vinden het eervol dat we aandacht kunnen besteden aan het oeuvre van Hans. Speciaal voor deze avond heeft zijn echtgenote Engeltje foto’s opgezocht en beschikbaar gesteld. We waarderen haar betrokkenheid bij de club.

Dat het een heel fraaie fotoavond wordt is dus zeker. Als je kunt, kom dan naar De Schakel. Er is tijd en gelegenheid om de originele prints van Jaap en Hans zorgvuldig te bekijken. Ze zijn het waard! Lukt het niet om erbij te zijn, dan nodigen we je van harte uit de clubavond via Zoom bij te wonen. Alle analoge foto’s zijn ‘gedigitaliseerd’ voor de Zoom-deelnemers.

We hopen dat je erbij bent, in De Schakel of online. Tot morgen!