Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne
Stem tussen 28 mei en 11 juni op ons

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!
Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000!

Jouw stem is geld waard!

Jij steunt ons toch ook?
Onze verouderde clublaptop is aan vervanging toe. Wij gebruiken deze laptop voor presentaties van en voor leden en belangstellenden. Dus doe mee en spoor ook vooral je familie, vrienden en kennissen aan om op fotoclub Oog & Optiek te stemmen.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan je tot 21 mei 2018 lid worden en meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website.

Leden van de bank ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 28 mei tot en met 11 juni 2018 kunnen stemmen via de website.