Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabo ClubSupport een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabo ClubSupport kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze vereniging ontvangt.

Jouw stem is geld waard!

Jij steunt ons toch ook?
Fotoclub Oog & Optiek zal ook dit jaar weer meedoen. Ter ere van het aanstaande 60-jarig jubileum wil onze club activiteiten gaan ontwikkelen in het dorp Lunteren. Het eerste doel is een jubileumexpositie die voor eenieder toegankelijk zal zijn.
De club zal de kosten voor het materiaal (fotoprints, lijsten, etc.) graag willen faciliteren, o.a. vanuit de fondsen die worden verkregen met de Rabo ClubSupport.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei kunnen op ons stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan je via de website van de Rabobank of onderstaande link lid worden. Doe dat nu, zodat je straks ook kan stemmen!

> Ik wil lid worden

Leden van de bank ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 5 t/m 25 oktober 2020 kunnen stemmen via de website van de Rabobank. De finale en uitreiking is op 5 november 2020.

Zie ook de website: Over Rabo ClubSupport