Beste Oog en Optiekers,

Onze fotowand in het Westhoffhuis is dringend aan vervanging toe; de winterfoto’s t.g.v. het dansfestijn van balletschool Davli ligt alweer lang achter ons en ook het mooie weer nodigt uit tot zonnige foto’s.

Het nieuwe onderwerp voor onze fotowand ligt voor de hand en wordt:

                                Natuur, zon, zee en strand

Een onderwerp waar ieder van ons wel iets van op de plank heeft liggen, en ook een veelzijdig onderwerp waarbij gedacht wordt aan mooie vergezichten, mensen op het strand of in het water, terrasje pakken, lekker eten en drinken, zonsondergangen en zeegezichten kortom je kunt er een ruime invulling aan geven.

I.v.m. de afstand van de beschouwer tot de fotowand moeten de foto’s een grootte hebben van 30 x 40 cm of daaromtrent en in wit passe-partout aangeleverd. De aluminium lijst heeft een grootte van 40 x 50 cm.

Datum inleveren foto’s: Clubavond van 19 juni 2019

Onze foto’s trekken altijd veel publiek omdat het Westhoffhuis een gemeenschapshuis is waar veel activiteiten plaats vinden: een extra reden weer een mooie tentoonstelling in te richten met veel gevarieerd werk. Onze leden hebben veel te bieden en kijk ik uit naar jullie invulling van het onderwerp. Hieronder enkele voorbeelden om de inspiratie op gang te helpen.

Voor inlichtingen kun je bij mij terecht, tot ziens in het Westhoffhuis.

Vriendelijke groet, Noortje

Inrichten tentoonstelling is op vrijdagmiddag 21 juni 2019 om 14.00 uur. Er is een vaste ophangploeg maar extra handen zijn altijd welkom.

Alle foto’s: © Noortje de Vries