Het magazine is gratis en ligt bij alle adverteerders en bij de vakantie accommodaties. Het is een tijdschrift dat voornamelijk gevuld is met advertenties van Lunterse bedrijven. Ook staan er leuke artikelen in voor de toeristen die in Lunteren verblijven.

Op de website kan je het een en ander lezen: lunteren.nl

Voor de 3de editie, die in 2018 moet gaan verschijnen, zoekt de redactie weer leuke foto’s van Lunteren en de naaste omgeving. Daar alles kosteloos gebeurd kwam het verzoek of er bij ons leden zijn die foto’s zouden willen aanleveren. Die worden dan gebruikt om de artikelen op te fleuren.

Bijvoorbeeld foto’s van fietsers, ruiters, wandelaars, honden, dieren en mensen in een Lunterse omgeving. Op bospaden in het dorp etc.etc. Maar ook foto’s van de Ginkelse heide en de Airborne droppings, Het Blues festival, Oud Lunterse dag etc.

Het zou om niet meer dan 3 à 4 foto’s per onderwerp gaan.

Vind je het leuk om jouw foto’s volgend jaar in het magazine terug te zien? En heb je geen probleem om je foto’s kosteloos ter beschikking te stellen? Neem dan zelf contact op met de redactie via e-mail: contact@wegwiesinlunteren.nl
Het gaat om JPEG, volledige resolutie en kan via WeTransfer verstuurd worden.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Ten Bruggencate