Natuurlijk zorgt Ingrid voor een verslag waarin alles genoteerd staat wat maandagavond werd besloten, maar hierbij alvast een sneak preview:

  • Alle financiële voorstellen zijn aangenomen, dus ook het voorstel voor een contributieverhoging. Dat betekent dat we voor 2021 een contributie van € 90,- vragen.
  • De Kascontrolecommissie heeft versterking nodig: Ingrid van Beurden gaat er na twee jaar uit en we zoeken iemand die samen met Marc Peters t.z.t. de financiën wil checken. Geïnteresseerd? Stuur even een mailtje naar secretaris@oogenoptiek.nl en dan leidt Ingrid je verder.
  • De Beamercommissie zou met het vertrek van Eric van Ammers ook een tweede lid goed kunnen gebruiken. Ook hier geldt: stuur een mailtje naar secretaris@oogenoptiek.nl als je de zorg voor de beamer, samen met Kees Jan Schilstra, op je wilt nemen.
  • We hebben de (voorlopige) expositieregels geïntroduceerd. Deze zijn hier te downloaden. We kunnen er dan mee werken en eventueel nog kleine aanpassingen doen. In de ledenvergadering van maart staan ze formeel op de agenda.

Ideeën voor ons jubileum
In 2022 bestaat Oog & Optiek 60 jaar en dat willen we vieren. We hebben maandagavond met de aanwezige leden gebrainstormd over hoe we dat kunnen doen. Er werd onder meer gedacht aan een expositie, een fotowedstrijd voor Lunteranen en een – al dan niet meerdaags – uitje. Een bijzonder idee kwam van Annelies Barendrecht, Theo Fama en Hans Brongers: zij stelden voor een jubileum-boek te maken met alle leden van Oog & Optiek erin, als een soort momentopname van Oog & Optiek.

Heb jij nog ideeën? Laat ze dan vóór eind oktober weten aan het bestuur via secretaris@oogenoptiek.nl