Het jubileumweekend staat gepland op 2 en 3 juli. We gaan naar Dordrecht, een stad vol cultuur, natuur en een rijk verleden. Genoeg te vinden dus voor een groep fotografie-liefhebbers.

Wat gaan we doen?
Als uitvalsbasis hebben we gekozen voor Postillion Hotel Dordrecht. Dit is eenvoudig te vinden naast de A16. We kunnen daar goed parkeren, er is ruimte voor iedereen.

Zaterdag verzamelen we eerst bij het Postillion Hotel en drinken gezamenlijk koffie. Vervolgens gaan we met een opdracht Dordrecht in. Daar kunnen we in kleine groepjes door de stad dwalen en mooie plekjes opzoeken. Lunchen kan in het centrum. Aan het eind van de dag verzamelen we weer in het hotel. Daar kunnen we van een gezamenlijk diner genieten en de dag doorpraten.

Zondag gaan we op tijd uit de veren om na het ontbijt richting de Biesbosch te gaan. Hier gaan we te voet en over het water de unieke natuur daar ontdekken. We sluiten af met een gezamenlijke lunch, koffie of thee afhankelijk van het tijdstip.

Belangrijke informatie:
Als je wilt overnachten in het hotel kan je op twee manieren een kamer boeken.
1. Via de website -> Postillion Hotel Dordrecht
Hier kun je zelf een kamer boeken. Graag aangeven of je deelneemt aan het gezamenlijk diner op zaterdag 2 juli onder vermelding van Fotoclub Oog & Optiek.
2. Telefonisch bij de receptie van het hotel: Tel: 078 618 4444
Ook hier graag aangeven of je deelneemt aan het gezamenlijk diner op 2 juli en dat je lid bent van Fotoclub Oog & Optiek.

Koffers kun je bij aankomst even kwijt op de kamer van Liesbeth Beerling
Normaal is je kamer vanaf 15:00 uur beschikbaar. Maar Liesbeth Beerling heeft een kamer gereserveerd met een Early Check-In waardoor haar kamer al vanaf 9:00 uur beschikbaar is. Een iedere die dat wil kan bij aankomst zijn/haar spullen alvast kwijt op de kamer van Liesbeth. Zo hoef je zelf geen Early Check-In te boeken wat weer scheelt in de kosten.

Mocht je alleen willen deelnemen aan het gezamenlijk diner dan kan je dat ook telefonisch aan het hotel laten weten en reserveren onder je eigen naam met vermelding van Fotoclub Oog & Optiek.

Adres van het hotel:
Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH  Dordrecht

Houd het weerbericht t.z.t. in de gaten en zorg voor regenkleding, wandelschoenen etc.

Informatie over Dordrecht -> In Dordrecht