Adobe Lightroom is een ontzettend krachtig en gebruiksvriendelijk programma om al je foto’s in te bewerken en te beheren. De belangrijkste en meest gebruikte ‘Tools’ voor fotobewerking zijn in Adobe Lightroom samengevoegd waardoor je in dit programma erg efficiënt te werk kunt gaan.

Wat
Theo Fama zal elke maand een cursus avond geven over Lightroom. Hoe en waar begin je, wat doen die schuifjes, en moet ik wel alle schuifjes gebruiken, ….enz. De cursus avonden zullen voornamelijk gaan over het ‘bewerken’ van foto’s maar we besteden ook aandacht aan het ‘beheren’ van je foto’s binnen Lightroom.

Wanneer
Data: De data van de cursus avonden staan vermeld in de agenda.
Tijd: We beginnen telkens om 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur.

Waar
De cursus avonden worden gehouden in de fotostudio van Studio Pothoff in Veenendaal.
Adres Studio Pothoff
Wiltonstraat 24, Veenendaal

Let op: Neem wel een stoel mee zodat je kan zitten (er zijn geen stoelen in de studio). Laptop hoef je niet mee te nemen, maar pen en papier kan wel handig zijn.

Tussen de avonden (zit toch telkens ongeveer een maand tussen) kun je altijd een beroep doen op Theo met al je vragen over Lightroom.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan bij -> Theo Fama

P.S.
Je kan ook meedoen als je geen Lightroom hebt. Vele fotobewerkingsprogramma’s lijken erg veel op elkaar, alleen de ‘Tools’ hebben een andere benaming en staan op een andere plek. Veel van wat je zal zien kun je waarschijnlijk ook toepassen met je ‘eigen’ fotobewerkingsprogramma.