Wij hebben de uitnodiging aangenomen om te exposeren in huis Kernhem.
Het gaat om drie weekenden:
22 en 23 september
29 en 30 september
6 en 7 oktober

Deze expositie wordt een echte clubexpositie. Er is meer ruimte in huis Kernhem dan in De Koepel, waar slechts een deel van de leden kon “hangen”. We kunnen dus groots uitpakken!
Het is nog ver weg, maar toch nu al vast een bericht over wat we van jullie verwachten:

Onderaan deze pagina staat een Wetransfer-button voor deze expositie. Iedereen mag via deze knop 5 fotobestanden opsturen, waarvan in elk geval 1 foto komt te hangen. Dus wie instuurt, komt ook te hangen.

Op 20 juni = verlengt: op zaterdag 23 juni a.s. sluit vervolgens de inzendtermijn.
Dit bericht blijft, tot die tijd, bovenaan staan zodat je niet hoeft te zoeken naar de Wetransfer-button om je foto’s op te sturen.

De foto’s komen binnen bij de leden van de selectiecommissie.
Die commissie is gevormd tijdens de ALV en bestaat uit: Ada Heijkoop, Rob van Geel en Hans Brongers. Zij gaan na 23 juni de foto’s bekijken en stellen daaruit de expositie samen.

Uitgangspunten daarbij zijn:
Een kwalitatief goede expositie met zowel samenhang als afwisseling.
De samenhang kan per wand/zaal gemaakt worden door combinaties van foto’s te zoeken die elkaar aanvullen/versterken. De afwisseling is er dan meteen ook tussen de wanddelen cq. zalen. De commissie zoekt steeds uit:
– Op welke wand van Kernhem komt de foto het best tot zijn recht en
– in combinatie met welke andere foto’s en
– in welk formaat werkt dat het best.

Begin juli krijgt iedereen bericht: welke foto(‘s) komen te hangen van jou en hoe moet je die foto(‘s) straks aanleveren. Dat gaat o.a. over het formaat van de foto. De club beschikt over een aantal grote lijsten (zie De Koepelexpositie) waarin bepaalde foto’s heel goed uitkomen. Omgekeerd zijn kleine formaten weer heel geschikt voor andere foto’s. Ook valt te denken aan een “kluitje” van bv. 4 foto’s naast/onder elkaar, etc.
Die afwisseling in formaten maakt een expositie aantrekkelijk voor bezoekers en, mits goed gekozen, versterken ze de werking van de foto’s.

We gaan er wat moois van maken.

Website: Huis Kernhem

Wetransfer

Foto’s voor de expositie in Huis Kernhem kun je aanleveren via deze WeTransfer button

Graag wel even je naam erbij vermelden

Sluitingsdatum is woensdag 20 juni

Wetransfer