Beste Oog en Optiekers,

Zoals Ingrid al aangekondigd heeft is het volgende onderwerp waarmee we in het Westhoffhuis gaan exposeren: Architectuur

Dit onderwerp is al een keertje voorbijgekomen maar is zo veelzijdig in zijn uitdrukkingsvormen dat dit een onderwerp is dat meer dan eens tentoongesteld kan worden en interessant genoeg voor een ruim publiek.

Onder architectuur valt alles met 2 muren en een dak en kan dus heel simpel zijn maar als je om je heen kijkt zie je ook de meest fantastische gebouwen die vaak een uiting zijn van een drang naar perfectie waarbij een competitie-element ook meespeelt. Maar ook vernieuwing in de keuze van materialen wordt zo getoond. En zo kan een gebouw de vertegenwoordiging zijn van een tijdperk.

Bij voorbeeld de Belle Epoque en nog ver daarvoor de kerken en kathedralen in Romaanse of Gotische stijl. En dan vergeet ik bijna nog de burchten en paleizen die de rijkdom en macht van de heersers moest uitdrukken.

Kortom, hoe langer je erover nadenkt hoe veelzijdiger dit onderwerp is waardoor het veel fotografen aanspreekt zoals ook in onze club met de speciale architectuur groep.

Van deze groep zijn er al veel foto’s voorbijgekomen die allemaal verdienen getoond te worden aan een groot publiek. Het Westhoffhuis biedt die mogelijkheid en ik verheug mij al op de fraaie expositie die wij kunnen inrichten met jullie hulp.

Op de clubavond van 2 oktober kan het werk ingeleverd worden en op vrijdag 4 oktober zal de nieuwe tentoonstelling worden ingericht in het Westhoffhuis. Dit zal zijn om 14.00 uur.

Ter herinnering:
De lijsten moeten voldoen aan de volgende criteria.
Afmeting lijst: 40 x 50 cm
Materiaal en kleur lijst: aluminium (125 mat zilver)
Passe-partout afmeting: binnenmaat of kader ± 30 x 40 cm
Passe-partout kleur: kleurnummer 9224 (ivoorwit)

Voor de aanschaf van lijst en passe-partout kun je het beste terecht bij Galerie Zuid in Harskamp. Daar kun je de lijst en passe-partout het goedkoopst verkrijgen en je passe-partout laten snijden.
Website: Galerie Zuid

Als je bij Galerie Zuid iets besteld doe dat dan ruim op tijd, want het kan soms best druk zijn.

Hieronder nog wat voorbeelden van architectuur in zijn verschillende verschijningsvormen om je op weg te helpen. Voor nadere inlichtingen kun je met mij contact opnemen.

Vriendelijke groet,
Noortje

Foto’s © Noortje de Vries