Bondsmentor Diana Bokje heeft al enkele jaren bij Oog & Optiek op enthousiaste wijze een mentoraat verzorgd en daarbij de fotografie van talloze leden op een hoger niveau gebracht. In het najaar wil Diana, bij voldoende belangstelling, in ons clubgebouw in Lunteren een cursus gaan verzorgen: ‘Eigen stijl’ of ‘Verhalende fotografie’ (afhankelijk van de belangstelling). Zelf schrijft ze erover op haar website:

Eigen Stijl (5 avonden, minimaal 8 mensen)
Voel je je soms onzeker in je fotografie omdat je niet precies wat jouw foto’s bijzonder maakt? Ben je wel eens jaloers wanneer je ziet dat sommige fotografen met gemak de ene fantastische foto na de andere delen?
Vaak zit het probleem helemaal niet in de fotografische vaardigheden, maar heeft het meer te maken met de bewustwording wie je bent als fotograaf. Wanneer je niet weet wat jouw sterke kanten zijn of wat je eigen stijl is, is het lastig om je te onderscheiden.

Verhalende fotografie (6 avonden, minimaal 6 mensen)
Vraag jij je soms ook af waarom sommige fotografen zoveel mensen enthousiast krijgen voor hun verhaal? Hoe ze het voor elkaar krijgen dat mensen massaal naar het museum gaan om hun expositie te bekijken? Eén ding dat deze fotografen gemeen hebben, is hun passie. Wanneer je eens goed nadenkt, heeft iedereen wel iets wat hem bezighoudt. Iets wat je hebt meegemaakt, waarover je je opwindt, je over verbaast of waar je blij van wordt. En juist daarin schuilt jouw verhaal. Hoe je dat verhaal naar buiten brengt en presenteert, dat kun je leren.

Bij voldoende belangstelling voor één van de cursussen, kan die doorgaan. Welke avond de cursus dan gegeven wordt, wordt afgestemd met de deelnemers.

Voor meer informatie en prijzen van de cursussen, kijk op: www.bokje.com

Als je belangstelling hebt voor één van de cursussen, stuur dan een mail naar Diana Bokje, waarbij je aangeeft dat je lid bent van Oog & Optiek in Lunteren.