Bondsmentor Diana Bokje heeft al enkele jaren bij Oog & Optiek op enthousiaste wijze een mentoraat verzorgd en daarbij de fotografie van talloze leden op een hoger niveau gebracht. In het najaar wil Diana, bij voldoende belangstelling, in ons clubgebouw in Lunteren de cursus ‘Eigen stijl’ gaan verzorgen, voor de cursus  ‘Verhalende fotografie’ blijkt te weinig belangstelling te zijn. Zelf schrijft ze over ‘Eigen Stijl’ op haar website:

Eigen Stijl (5 avonden, minimaal 8 mensen)
Voel je je soms onzeker in je fotografie omdat je niet precies wat jouw foto’s bijzonder maakt? Ben je wel eens jaloers wanneer je ziet dat sommige fotografen met gemak de ene fantastische foto na de andere delen?
Vaak zit het probleem helemaal niet in de fotografische vaardigheden, maar heeft het meer te maken met de bewustwording wie je bent als fotograaf. Wanneer je niet weet wat jouw sterke kanten zijn of wat je eigen stijl is, is het lastig om je te onderscheiden.

Voor deze cursus zijn inmiddels 5 aanmeldingen. De cursus gaat sowieso door, maar is leuker en leerzamer met meer deelnemers. Dus geef je op, of probeer nog een aantal mensen te interesseren!

De volgende cursusavonden zijn inmiddels vastgesteld:
woensdag 25 september 2019.
woensdag 30 oktober 2019.
woensdag 27 november 2019.
woensdag 29 januari 2020.
woensdag 26 februari 2020.

Voor meer informatie en prijzen van de cursussen, kijk op: www.bokje.com, Eigen stijl.

Als je belangstelling hebt voor bovenstaande cursus, stuur dan een mail naar Diana Bokje, waarbij je aangeeft dat je lid bent van Oog & Optiek in Lunteren.

Foto: © Diana Bokje