We kunnen voor de clubavond van 30 november weer terecht in het Westhoffhuis.

De Zoom-bijeenkomst van de vorige clubavond is overigens ook goed bevallen en was vooral fijn voor diegenen die er op de fysieke avonden niet bij kunnen, of durven zijn.

We gaan deze komende clubavond proberen of het mogelijk is om de avond in het Westhoffhuis voor de noodgedwongen thuisblijvers ook te ‘streamen’.
Dat betekent dat je de avond thuis live kunt meemaken. Erik en Peter hebben zich hiervoor ingespannen en een technische oplossing bedacht voor een uitzending met een goede kwaliteit.

Wat staat er op het programma?
We hebben de twee eerder aangekondigde onderwerpen: ‘Stilleven’ en ‘Warmte’. En natuurlijk mag er ook vrij werk worden ingeleverd. Gebruik de bekende WeTransfer knop bij deze datum in de agenda.

Omdat de aankondiging van deze fysieke avond zo kort van tevoren is, mag voor deze keer volstaan worden met het uploaden van je fotobestanden en hoeven er geen prints meegenomen te worden (dat mag wel, graag zelfs!).
Ook kunnen de thuisblijvers hun fotobestanden aanleveren. Zij kunnen de avond immers volgen.
De foto’s worden besproken door: Annelies Barendrecht en Theo Fama.

Tenslotte: één werkgroep is de vorige keer door tijdgebrek nog niet aan bod geweest: straatfotografie. Die presentatie hebben we nog te goed en als er voldoende tijd over is kan deze vertoond worden.