De landelijke BMK-groep staat er om bekend dat de meeste fotografen seriematig werken en dat willen wij graag aan iedereen laten zien. Daarom is er hard gewerkt om een mooi hard-cover fotoboek te maken, met hedendaagse fotografie van de leden van de BMK.

Maar liefst 81 leden van de BMK-groep hebben werk ingezonden en het fotoboek bevat 336 pagina’s! Een prachtig dik boek, met zeer fraai en divers fotowerk.

Uiteraard willen wij iedereen mee laten genieten van het hedendaagse werk van de BMK en bieden u daarom graag de gelegenheid het jubileumboek op voorintekening aan te schaffen.

Wie jarig is viert feest en daarom stelt de BMK groep eenmalig een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om onze bijeenkomst met lezingen van de professionele fotografen Nick Hannes en Romi Tweebeeke bij te wonen. Beide lezingen duren ca. twee uur.

Deze feestelijke BMK bijeenkomst is op zaterdag 25 mei in vergadercentrum H.F. Witte in De Bilt, tel.: 030-2203954.
De ochtend begint om 10.30 uur (en duurt tot 12.30 uur) en de middag start om 13.15 tot 15.15 uur. Zaal open vanaf 10:00 uur.
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijving op volgorde van binnenkomst. Toegang alleen na aanmelding en betaling vooraf via De Fotobond. Aan de deur worden geen tickets verkocht. Vol = Vol.

Aanmelden of bestellen?
Mocht je graag één (of meerdere) fotoboek(en) en/of tickets voor de BMK-dag willen bestellen, dan kun je dit voor 28 april aanstaande middels een mail naar Harry Sikkenk kenbaar maken: harry@sikkenk.nl Zet daarin je naam, adres en telefoonnummer en geef je bestelling door (zie opties hieronder).
Daarna kun je het bedrag overmaken op de bankrekening van de Fotobond (IBAN: NL65 RABO 017.69.71.505 t.n.v. Fotobond), onder vermelding ‘BMK-boek 2019’ en je naam.

  1. Prijs toegang voor de BMK-dag met lezingen maar zonder boek: € 15,00
  2. Prijs toegang voor de BMK dag met lezingen + het boek: € 37,50 (het boek dus ophalen op 25 mei in De Bilt).
    NOTE: Komt u toch niet, dan komen hier verzendkosten bij à € 7,50.
  3. Prijs alleen boek inclusief verzendkosten: € 36,50 (boek wordt thuis gestuurd, dit bedrag is dus zonder toegang tot de lezing).
    Voor het laten verzenden van meerdere fotoboeken, graag even contact opnemen met bondsbureau@fotobond.nl voor het vaststellen van de verzendkosten.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

LET OP: Na zondag 28 april kunnen er geen boeken meer besteld worden.
Reeds gekochte tickets en boeken kunnen niet retour genomen en/of geannuleerd worden.

Het belooft een geweldige en zeer interessante BMK dag te worden en met de uitgave van een fantastisch dik fotoboek, met prachtige hedendaagse topvrijetijdsfotografie, is het feest compleet!

We hopen u op deze mooie dag te mogen verwelkomen. Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.

Met vriendelijke groeten,

De BMK-coördinatoren,
Harry Sikkenk, Peter van Tuijl en Mariska Lansbergen

foto © Geert Noij