Beste fotograaf,

De lente barst los, de natuur staat weer in de startblokken…… Met mijn passie voor natuurfotografie is het net zo: er op uit om in deze tijd van het jaar weer boeiende opnamen maken.

Natuur is voor mij een breed begrip, een onuitputtelijke bron van inspiratie en biedt altijd ruimte om mijn eigen interesses en creativiteit te ontplooien. Ik probeer (!) met mijn foto’s de context en zeggingskracht van de natuur te raken. Daarin ben ik creatief en ga experimenten in weergave en vormgeving niet uit de weg………

Al met al geen eenvoudige opgave, maar wel één waar ik me verder in wil bekwamen. Ook om die reden werd ik vorig jaar lid van Oog&Optiek.

Ik ben benieuwd wie van de clubleden -net als ik- een interesse heeft in natuurfotografie in de brede zin van het woord. Het lijkt me de moeite waard om samen op pad te gaan, van elkaar te leren en vooral plezier te beleven aan deze vorm van fotografie.
Voor uiteenlopende thema’s heeft onze club verschillende, actieve werkgroepen. Voor het thema Natuur is er ‘op papier’ wel een werkgroep, maar die verkeert op dit moment in winterslaap.

Kortom: heb je interesse om de werkgroep Natuur te activeren?
Laat het me weten en mail jouw reactie naar ->  t.tammens@upcmail.nl
Als het lukt rondom dit thema een groepje te formeren, bepalen we vervolgens met elkaar hoe we het thema Natuur fotografisch willen invullen.

Benieuwd naar jouw reactie!
Tom Tammens