Hallo Oog & Optiek-lid,

Omdat de maatregelen vanuit de overheid per 1 juni gaan versoepelen, gaan we kijken of we de clubbijeenkomsten van 3 en 17 juni door kunnen laten gaan; daarna is het zomervakantie. Wat we na de zomervakantie gaan doen, bepalen we later.

Omdat we graag willen weten of jullie, de leden, geïnteresseerd zijn om te komen naar deze clubbijeenkomsten leggen we je graag een paar vragen voor. Jouw antwoorden helpen ons als bestuur om een gedragen beslissing te nemen en het kost je maar 1 minuut van je tijd.
Vul je de vragen nu meteen even in?  (doe dit in ieder geval vóór vrijdag 22 mei 21:00 uur)

Voor de volledigheid: we houden tijdens de bijeenkomsten uiteraard wel de geldende veiligheidsmaatregelen aan; minstens 1.5m uit elkaar, ontsmettingsmateriaal, etc. Als we die afstand aanhouden kunnen er 16 mensen in het zaaltje van De Schakel (plus een spreker maakt 17). We gaan ook kijken of het Westhoffhuis beschikbaar is voor onze clubbijeenkomsten; die zaal is een stuk groter, daar mogen dan meer mensen in.

  Vul hier je naam in:

  Per vraag kan slechts één antwoord worden gegeven.

  1. Als aan de veiligheidseisen is voldaan, ga ik:
  a. Waarschijnlijk wel komen naar de clubavondenb. Niet komen naar de clubavonden

  2. Als het mogelijk is de clubavonden in het Westhoffhuis te houden, dan:
  a. Ga ik niet komen, ondanks dat de Westhoffhuis zaal groter isb. Ga ik wel komen naar het Westhoffhuis, maar ik ga niet naar de Schakelc. Ga ik wel komen; de Schakel of Westhoffhuis maakt geen verschil voor mij

  3. Als de clubavonden digitaal verzorgd worden heb ik de voorkeur voor:
  a. Een live uitzending via internet die ik op de computer kan volgenb. Een opgenomen versie van de avond die ik later kan bekijken op het moment dat mij uit komtc. Ik kom liever zelf naar de clubavondd. Ik heb geen interesse in het digitaal bekijken van de clubavond en kom ook niet naar een clubbijeenkomst

  Ruimte voor een eventuele opmerking

  Bedankt voor het invullen, we gaan er mee aan de slag en je hoort z.s.m. wat we gaan doen.