Inspiratie uit fotoboeken

De ruimte is oneindig
Zolang je maar je grens verlegt

“In Ruimte wisselen gedichten, gedachten en nieuwe liedteksten elkaar af. De taal van Stef Bos danst met de beelden van de jonge fotografe Lieke Anna. Toen Stef haar werk zag, was hij direct verkocht door het verhaal van breekbaarheid én ruimte die in haar beelden schuilt. Van daaruit was het een kleine stap naar dit boek waarin de foto’s een sluier zijn waarvan de woorden af en toe een tip mogen oplichten”

Zelfportret-kunstenaar Lieke Anna was vorig jaar bij ons te gast. Wie erbij was zal in het boek Ruimte haar bijzondere beelden herkennen die ze met ons heeft gedeeld en hoe deze tot stand zijn gekomen. Wie er niet bij kon zijn kan meer lezen over haar fotografie en samenwerking met Stef Bos op haar website: Boek Ruimte

Fotoboeken-uitleenservice
Het boek Ruimte is in onze clubbieb beschikbaar. We willen dat deze en de vele andere mooie en inspirerende fotoboeken voor alle leden toegankelijk zijn, ook als je in deze tijd niet naar de clubavonden komt.

Op de leden-gedeelte van onze website staat de volledige fotoboekenlijst. Deze is hier te vinden (wel eerst even inloggen)
Ingrid van Beurden beheert de bibliotheek en verzorgt de uitleenservice.

Wil je een of meerdere boeken lenen?
• Stuur een mail naar ingrid.van.beurden@mail.com en vermeld het boeknummer, titel en fotograaf uit de boekenlijst.
• Ingrid haalt boeken op in De Schakel
• Boeken worden op de clubavonden uitgereikt. Voor wie niet naar de clubavond kan komen, is de thuisbezorgservice.

Ook als je nog een fotoboek in huis hebt, je kunt deze inleveren op een clubavond in het Westhoffhuis. Of mail voor de bieb-ophaalservice!