Graag willen we (Werkgroep RDF, Gesina, Kees Jan en Ingrid TB) jullie van harte uitnodigen om mee te gaan doen met de RDF 2023 (Regionale Digitale Fotowedstrijd).

Het thema zal zijn: Bezige handen
De vorm: Landschap (liggend) en zwart/wit
Selectieavond: 1 maart 2023

Projectaanpak:
Het lijkt ons een leuk idee om met elkaar aan deze serie te gaan werken. Dat kan in grote of juist kleine groepjes. Bijvoorbeeld gezamenlijk naar een locatie gaan om daar foto’s te maken. Te denken valt aan markten, winkelcentra, middenstanders , zoals de bakker, de smid, stratenmakers of kunstenaars etc.  Als er maar Bezige handen in beeld zijn.

Mocht je mee willen doen, dan kan je je aanmelden bij Gesina. We kunnen dan contact met elkaar opnemen om afspraken te maken (indien gewenst) voor gezamenlijke uitstapjes.

Op 4 februari kunnen we om 14.00 uur bij Kees Jan in zijn studio in Ede samenkomen om de tussenstand te bekijken en te bespreken en elkaar verder op weg helpen naar een mooi resultaat. Maximaal 5 foto’s per persoon kan je naar Kees Jan sturen middels onderstaande WeTransfer button.

De uiteindelijke selectie zal door een externe bespreker gedaan worden op de clubavond van 1 maart.

Er mogen slechts 8 foto’s naar de RDF ingestuurd gaan worden , dus niet iedereen zal een inzending hebben, maar het plezier van een serie opbouwen zal met iedereen gedeeld gaan worden.

Dus, meld je aan; camera in de tas; extra batterijen mee en fotograferen maar!!

WETRANSFER

Stuur max. 5 foto's naar Kees Jan met deze button

Lever je foto's in vóór 4 februari

Vergeet niet om je naam erbij te zetten.

WETRANSFER