Dit jaar staat het programma van de werkgroep architectuur in het teken van ‘flexibiliteit’. Dat is ook logische omdat dit jaar het maken van een vast programma lastig wordt.

We beginnen met een leeravond architectuurfotografie (via Zoom). Daarna hebben we niet een vastomlijnd programma maar een lijst van 12 interessante architectuur ‘objecten’ waar we uit kunnen kiezen om te bezoeken tijdens de uitjes door het jaar heen. Ook hebben we een lijst van 8 onderwerpen, ‘projecten’, waar we vaker dan één keer tijd aan moeten besteden. Uit de projecten kiezen we gezamenlijk één onderwerp waaraan we tussen de bezoeken aan de objecten door ook gaan werken. Die twee lijnen lopen door elkaar heen.

Het is de bedoeling dat we er elke maand een keer op uit gaan en in de week na het uitje de foto’s (via Zoom) bespreken. Je bent uiteraard niet verplicht elke keer mee te gaan.

In het ‘Jaarprogramma 2021 werkgroep architectuur’ (hieronder te downloaden) lees je meer over het programma. Wil je je opgeven of wil je meer weten over het programma, stuur graag voor 12 februari, een mail naar Erik van den Elsen (elsen029@gmail.com).

Download: Jaarprogramma 2021 werkgroep architectuur

Hartelijke groet,
Erik van den Elsen en Marc Peterse