Beste Oog & Optiekers,

We hopen dat jullie hebben genoten van een goede zomer en vol energie het tweede deel van 2023 tegemoet gaan. Op onze eerste clubavond kun je waarschijnlijk nog even nagenieten van de vakanties van anderen.

Bestuur Oog & Optiek

RDF

De uitslag van de RDF is nu ook online te bekijken. Van de 8 deelnemende clubs zijn we geëindigd op een vijfde plaats. Bijzonder mooi is de tweede plaats individueel voor de foto van Riana. Via DEZE link kun je verdere informatie over de Regionale Digitale Fotowedstrijd vinden.

Expositie Open Hof

Het aantal inzendingen voor de expositie in de Open Hof is op dit moment niet voldoende. De expositiecommissie heeft hieruit nog geen volwaardige expositie kunnen samenstellen (Er is ook ruimte voor heel veel foto’s). Vandaar de vraag je nog foto’s wilt inzenden. Dit mogen foto’s zijn die al eerder zijn gebruikt (dan wel graag het formaat aangeven). Je kunt deze foto’s insturen tot en met 28 augustus via onderstaand link. We zullen dan zo snel mogelijk laten weten welke foto’s we hebben geselecteerd, zodat je ze mogelijk al op onze eerste clubavond van 6 september kunt meenemen.

Wetransfer

Insturen Open Hof

Met deze knop kun je foto's insturen voor onze expositie in de Open Hof. Denk bij bestaande afdrukken aan het aangeven van het formaat!
Wetransfer

Nieuwe Seizoen

Zoals gebruikelijk begint het nieuwe seizoen met eigen werk. Je kunt foto’s hiervoor via onderstaande link digitaal inzenden tot en met zondag 3 september. De besprekers van deze avond zijn Kees Jan en Peter. De 5 minuten foto is van Wim van Plateringen.

Wetransfer

Foto's vrij werk 6 september

Maximaal 5 foto's per persoon. Graag aangeven als je bijzondere wensen hebt voor de bespreking.
Wetransfer