Beste Oog en Optiekers,
Het jaar 2020 begint op zijn eind te lopen. Een jaar met een heel onverwachte wending door het corona virus dat alle plannen in de war gestuurd heeft.

Dankzij de medewerking van het Westhoffhuis heeft Oog & Optiek haar clubavonden weer kunnen oppakken omdat in de grote zaal genoeg ruimte is om met gebruik van tafeltjes de 1,5m afstand te kunnen waarborgen. Nodig om dit overspringende virus enigszins op afstand te houden.

Wij willen onze expositiewand in het Westhoffhuis voor dit laatste kwartaal vernieuwen met een nieuw onderwerp en gedacht is aan: Interieurs

Letterlijk betekent dit alles wat men binnen ten toonstelt en is dat dus heel gevarieerd. Maar men denkt toch in eerste instantie aan meubels en persoonlijke bezittingen die in de ruimte ingericht zijn en die de smaak van de eigenaar weerspiegelen en zo een portret weergeven van de bewoner(s). In het kwartaalblad In Beeld voor de leden van de Fotobond wordt in het septembernummer 99 een aantal foto’s getoond die ingezonden zijn n.a.v. dit onderwerp. Dit brengt je beslist op ideeën.

Ik wil het onderwerp ruimer interpreteren en zo de inzend mogelijkheden vergroten door foto’s die binnen gemaakt zijn bv musea, evenementen hallen, circus, feestruimten etc. de mogelijkheid te geven ook in aanmerking te laten komen. Dit komt de variatie in beelden ten goede. En door het feit dat de feestdagen eraan komen zijn foto’s van Sinterklaasvieringen en/of Kerstvieringen een sfeervolle voorbereiding voor de komende feestdagen die wij ons niet laten afnemen door welk virus dan ook.

Ik reken dan ook op veel mooi werk. Kijk je archief erop na en laat mij verrassen.

Insturen:
Via onderstaande WeTransfer button naar Noortje. Niet meer dan 3 foto’s per deelnemer waaruit een keus gemaakt zal worden. Insturen voor 19 november a.s. opdat op de clubavond van 30 november de werken ingeleverd kunnen worden en de vrijdag daarna = 4 december de ophangploeg aan het werk kan gaan.

Technische details:
Grootte foto = 30 x 45 cm in zilveren alu-lijst van 40 x 50 cm in wit passe-partout karton no. 9224 verkrijgbaar bij Galerie Zuid in Harskamp.

Aan deze grootte moet de hand gehouden worden i.v.m. de afstand van de beschouwer tot de foto die aanzienlijk is. Voor nadere informatie kun je bij mij terecht.

Groeten van Noortje

Wetransfer

Foto’s voor expo in het Westhoffhuis kun je aanleveren via deze WeTransfer button

Uiterlijke datum dat je de foto’s nog kan aanleveren is donderdag 19 november.
Graag wel even je naam erbij vermelden

Wetransfer