Beste leden,

Hans, Riana en Peter zijn bij elkaar gekomen om uit de ingezonden foto’s een selectie te maken voor onze jubileumexpositie in Museum Lunteren. We willen graag royaal voor de dag komen en daar hebben we ook vele meters voor ter beschikking. Je krijgt een persoonlijke mail waarin onze keuze uit jouw foto’s staat en het formaat van de lijst staat waarin we deze graag willen zien.

Om jullie niet op onnodige onkosten te jagen kijken we of we lijsten van elkaar (of van de club) kunnen lenen. Ik wil je dan ook vragen om mij een mailtje te sturen (foto@petermichielsen.nl) als je een lijst nodig hebt, of een lijst te leen hebt (zorg zelf voor jouw naam achter op de lijst). Ik probeer één en ander dan te matchen.

Bij de foto’s komen naamplaatjes te hangen. Wil je daarnaast nog een korte tekst bij je foto (over de foto of over jouw werk in het algemeen), kun je die tekst (maximaal zo’n 150 woorden) naar mij (foto@petermichielsen.nl) mailen voor 1 januari. Al naar gelang het aantal teksten besluiten we hier al of niet een kijkwijzer voor de expositie bij te maken.

Eisen aan lijsten, passe-partouts en foto’s:
• Lijsten met smalle aluminium rand
• GEEN glas
• Passe-partouts breedte ongeveer 10 cm, links, rechts, boven en onder. Kleur 9224
• Foto’s:
– Lijst 60 x 60: ongeveer 40 x 40 cm
– Lijst 80 x 60: ongeveer 60 x 40
– Lijst 100 x 70: ongeveer 80 x 50

Voor wat betreft de passe-partouts: Guus Kujt (Galerie Zuid) wil ze wel snijden, maar is wel erg druk. Wil je hier dus gebruik van maken moet je op tijd bestellen. Inlijsten doet hij niet meer.

Vitrinekasten
Bij de expositie willen we ook enkele vitrinekasten vullen met fotografie-materialen. Heb je nog bijzondere oude camera’s of dokamaterialen die je graag tentoon zou willen stellen kun je contact opnemen met Peter voor verdere afstemming en afspraken (foto@petermichielsen.nl).

Opening Expositie
De opening van de tentoonstelling is op zaterdag 29 januari om 14.30. Wethouder Hester Veltman-Kamp zal de expositie openen. Hierover krijgen jullie later nog meer informatie. De expositie zal tot half mei hangen.

Riana, Hans en Peter