De expositiecommissie heeft niet stilgezeten! Hierbij vind je informatie over de komende periode.

Voorbereidingen expositie ‘Bezige handen’ in het Westhoffhuis
Alle exposanten voor de expositie ‘Bezige handen’ zijn via e-mail benaderd met het verzoek om uiterlijk 24 mei hun foto aan te leveren bij Kees Jan. Op vrijdag 26 mei worden de nieuwe foto’s opgehangen.

Ophalen foto’s Westhoffhuis op 26 mei
Hangt jouw foto nu in het Westhoffhuis? Dan kun je die op 26 mei tussen 16.00 en 18.00 uur ophalen. Mocht je op dat moment niet kunnen, regel dan dat een clubgenoot jouw werk meeneemt.

Expositie Toon Hermans-huis: selectie vanaf 1 juli
Oog en Optiek gaat dit najaar exposeren in de Open Hof in Ede. De expositie wordt geregeld door vrijwilligers van het Toon Hermans-huis. Hier is ruimte voor maar liefst 50 werken, die verspreid over diverse muren kunnen worden opgehangen.

We hebben alle vrijheid in formaten en stijlen, dus de expositiecommissie verwelkomt ook (grote) foto’s die onlangs al op een expositie hebben gehangen. Meedoen is daarmee heel laagdrempelig!

Stuur uiterlijk 1 juli a.s. een digitale versie van je beeld samen met de afmetingen van je afdruk (als je die al hebt) naar foto@petermichielsen.nl. Uit de inzendingen stelt de expositiecommissie een selectie samen. De exposanten krijgen daarna per e-mail bericht over welke foto(‘s) ze wanneer kunnen aanleveren.

Alvast vooruitkijken: najaarsexpositie Westhoffhuis
Vanaf september willen we in het Westhoffhuis de expositie wisselen. Het volgende thema wordt ‘Evenementen’.

Loop dus alvast eens door je archief heen, of ga op 3 juni a.s. mee naar Rotterdam en fotografeer daar bij een van de festivals die dan plaatsvinden.