De expositiecommissie heeft niet stilgezeten! Hierbij vind je informatie over de komende periode.

Gezocht: 

  • Nieuwe leden voor de expositiecommissie (meld je aan bij Peter)
  • Inrichters voor de expositie in de Open Hof op dinsdag 26 september (meld je aan bij Peter)

Expositie ‘Bezige handen’ in het Westhoffhuis

Een selectie van foto’s gemaakt voor de RDF zijn 26 mei opgehangen in het Westhoffhuis

Expositie De Open Hof: selectie vanaf 1 augustus
Oog en Optiek gaat dit najaar exposeren in de Open Hof in Ede. De expositie wordt geregeld door vrijwilligers van het Toon Hermans-huis. Hier is ruimte voor ongeveer 35 werken die verspreid over diverse muren kunnen worden opgehangen.

We hebben alle vrijheid in formaten en stijlen, dus de expositiecommissie verwelkomt ook (grote) foto’s die onlangs al op een expositie hebben gehangen. Meedoen is daarmee heel laagdrempelig!

Stuur uiterlijk 1 augustus a.s. een digitale versie van je beeld samen met de afmetingen van je afdruk (als je die al hebt) naar foto@petermichielsen.nl. De selectiecommissie bestaat uit Annelies, Gesina, Ingrid van Beurden, Kees Jan en Peter. Zij zullen op 15 augustus een selectie maken. Geselecteerden krijgen per email bericht. De geselecteerde foto’s kunnen op de clubavond van 6 september worden ingeleverd. De expositie wordt opgehangen op dinsdag 26 september.

Alvast vooruitkijken: najaarsexpositie Westhoffuis
Tegen het einde van 2023 willen we in het Westhoffhuis de expositie wisselen. Het volgende thema wordt ‘Evenementen’.

Loop dus alvast eens door je archief heen, of kijk of je deze zomer leuke foto’s kunt maken tijdens de vele evenementen en festivals die in binnen- en buitenland plaatsvinden.