Beste Oog en Optiekers,

Sinds maart jl. is Nederland in een crisis gestort door het opduiken van covid-19. Een in China begonnen virusziekte die zwaar onderschat toch uiteindelijk de hele wereld plat gelegd heeft.

Gelukkig zijn er door de genomen maatregelen zoals lockdown en afstand houden verbeteringen te bespeuren en kunnen we zelfs alweer een beetje denken het clubgebeuren weer op gang te brengen.

Heel inventief vond ik de onderwerpen die door het bestuur bedacht zijn waarop foto’s ingestuurd konden worden waardoor aan onze kijkhonger toch wel enigszins tegemoet gekomen is. Want het zijn altijd de plaatjes waar het om draait. Zo is het toch?

Wij gaan dus voorzichtig proberen de draad weer op te pakken en daar hoort ook onze wand in het Westhoffhuis bij.
Als onderwerp is gekozen voor: Kerken, kloosters en kastelen

Een heel veelzijdig onderwerp dat ook enigszins raakt aan ons vorige onderwerp architectuur. Maar dan nu in bredere zin.

Ik besef dat wij gedurende de lockdown niet echt erop konden gaan om te fotograferen en dus zullen we het grotendeels moeten doen met archieffoto’s. Daar is ook niets mis mee. Elke goede foto verdient het om getoond te worden en soms wel meerdere malen. “A thing of beauty is a joy forever” immers.

Het inleveren van foto’s kan digitaal via WeTransfer tot en met 19 juni 2020. De foto’s worden geselecteerd en exposanten krijgen bericht. Inleveren kan in het Westhoffhuis op vrijdag 3 juli 13.30 uur (dan wordt de expositie ingericht), of eerder in overleg bij Noortje of Peter.

Nogmaals de voorwaarden: grootte van de foto 30 x 45 cm in passe-partout en in alu lijst van 40 x 50 cm.

Dit i.v.m. de afstand van de beschouwer tot de fotowand die aanzienlijk is.

Een veelzijdig en boeiend onderwerp waarvan ieder wel wat in zijn archief heeft.

Wij gaan er weer een mooie tentoonstelling van maken en zie ik jullie werken met belangstelling tegemoet.

Vriendelijke groet,
Noortje

Foto’s © Noortje de Vries

Wetransfer

Foto’s voor expo in het Westhoffhuis kun je aanleveren via deze WeTransfer button

Uiterlijke datum dat je de foto’s nog kan aanleveren is vrijdag 19 juni
Graag wel even je naam erbij vermelden

Wetransfer