28 september: Portfolio-avond 2023

Laden Evenementen

Fotoclub De Oude IJssel uit Doetinchem organiseert op donderdag 28 september de jaarlijkse portfolio-avond voor de afdeling Gelderland-Zuid.

Coen Heveling nodigt namens zijn Fotoclub de leden van alle verenigingen en individuele leden uit om met een serie van 5 foto’s met samenhang deel te nemen. Deze worden door Peter van Tuijl besproken. Hij mag enkele deelnemers nomineren om deel te nemen aan de Foto Nationaal 2024.

Stuur uiterlijk 14 september uw beelden via We Transfer naar coen@heveling.com onder vermelding van uw naam, verenigingsnaam en bondslidnummer.

De portfolio-avond vindt plaats in Zaal Teunissen, Hoofdstraat 2, 7035 AK Kilder. De zaal is open vanaf 19.00 uur, de bespreking begint om 20.00 uur. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. We hopen op een grote deelname.

Wil je vanuit Oog en Optiek de portfolio-avond bezoeken? Mail dit dan uiterlijk 21 september aan secretaris@oogenoptiek.nl, zodat wij aan Fotoclub De Oude IJssel kunnen doorgeven hoeveel fotografen zij vanuit Lunteren kunnen verwachten.

Extra informatie voor de deelnemers

Geef bij het aanleveren van de foto’s duidelijk aan wat de volgorde van de te bespreken foto’s is. Hiervan maakt Fotoclub De Oude IJssel een presentatie om de bespreking te ondersteunen met een projectie van de te bespreken foto’s.

Fotoclub De Oude IJssel print alle foto’s op A4-formaat en plakt die op tafels. Bij binnenkomst kunt u daar uw afdrukken op leggen. Zo komen ze op volgorde van presentatie en bespreking te liggen. Op verzoek kan Coen Heveling (coen@heveling.com) u ondersteunen met afdrukken, opplakken en in passe-partout zetten. Een briefing daarvoor vindt u in deze download: briefing afdrukken portfolio-avond.

De te bespreken foto’s moeten afgedrukt aangeleverd te worden, liefst opgeplakt en eventueel in passe-partout. Voorkeurs buitenmaat van het passe-partout is 40 x 50 cm. De foto’s moeten ‘zelfstandig’ kunnen staan, ze worden niet gehangen. Aan het eind van de avond neemt u uw foto’s weer mee naar huis.

Leden

>> leden login <<  Besloten leden gedeelte