Gastlezing Pierre Pinkse – ‘schrijfkunsten met licht’

Laden Evenementen

Pierre Pinkse is een veelzijdig fotograaf; hij maakt reportages, beweegt zich binnen de architectuurfotografie en is ook buiten te vinden als landschapsfotograaf.

Maar vooral is Pierre bekend van de foto’s waarin hij zichzelf als onderwerp afbeeldt, bijvoorbeeld in de sterke serie Verbeelde woorden.

Website: Pierre Pinkse

Foto’s © Pierre Pinkse

Video opname
De avond zal ook worden opgenomen voor de thuisblijvers en, als het allemaal goed gaat, is twee dagen later de video te bekijken via onze website.

Let Op: de clubavond is niet in De Schakel, maar in het Westhoffhuis…!

Kom je op 17 juni? Even aanmelden!

De regels omtrent het coronavirus zijn wat versoepeld. Bijeenkomsten mogen weer tot max. 30 personen. Gelukkig hebben we voor deze avond de grote zaal in het Westhoffhuis kunnen regelen. Als we 1,5m afstand houden, kunnen we 25 leden ontvangen. Hopelijk is dat genoeg om iedereen die wil komen een plek te geven.

Om vooraf te weten wie er komen, moet je je even aanmelden. Dat doe je door onderstaande gezondheidscheck in te vullen (wij zijn verplicht dit te vragen). Zorg je ervoor dat je aanmelding uiterlijk zaterdag 13 juni binnen is?

Let op: vul alleen de onderstaande gezondheidscheck in als je naar deze clubavond wil komen. Je hoeft dus niets in te vullen als je niet komt.

Bij meer dan 25 aanmeldingen zal er geloot worden. Je ontvangt maandag 15 juni een bericht (via e-mail) of je wel of niet naar de clubavond kunt komen.

Kom niet naar de clubavond als je je niet hebt aangemeld of als je bent uitgeloot of één of meer van de onderstaande gezondheidsklachten hebt!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Leden

>> leden login <<  Besloten leden gedeelte