Cursus avond foto-bewerken in Lightroom voor beginners

Laden Evenementen

Adobe Lightroom is een ontzettend krachtig en gebruiksvriendelijk programma om al je foto’s in te bewerken en te beheren. De belangrijkste en meest gebruikte opties voor fotobewerking zijn in Adobe Lightroom samengevoegd waardoor je in dit programma erg efficiënt te werk kunt gaan.

Theo Fama zal een cursus avond geven voor diegene die nog een beetje moeite hebben met het bewerken van foto’s in Lightroom. Hoe en waar begin je, wat doen die schuifjes, moet ik wel alle schuifjes gebruiken, ….enz. Deze cursus avond zal gaan over het ‘bewerken’ van foto’s en niet zozeer over het ‘beheren’ van je foto’s.

Aan de hand van een live demo laat Theo je zien en legt hij uit wat de schuifbalkjes doen, welke je altijd nodig hebt en welke niet voor een bepaalde bewerking. Je doet stap voor stap mee met elke bewerking die Theo je laat zien. Zo leer je je eigen foto’s te bewerken tot een goede foto.

Neem daarvoor je laptop mee met Lightroom erop. Zorg dat je foto’s al in Lightroom hebt staan waar je mee aan de slag wil gaan en/of waar je eventueel vragen over hebt. De avond is ook leerzaam voor diegene die geen Lightroom hebben, maar eventueel wel overwegen om het te gaan gebruiken.

Deze cursus is ook geschikt voor diegene met Photoshop (of Photoshop Elements) en hun RAW-beelden daarin openen via Camera RAW, want Camera RAW en Lightroom zijn eigenlijk hetzelfde. Camera RAW is een onderdeel van Photoshop en Photoshop Elements.

Erik van den Elsen zal assisteren en door de zaal lopen om je te helpen de Lightroom-tools te vinden en vragen te beantwoorden.

Neem mee:
– Laptop met daarop Lightroom (of Photoshop, of Photoshop Elements met Camera RAW)
– Een stroom-verlengkabel (om je laptop van stroom te kunnen voorzien)
– Zorg dat je foto’s al in Lightroom hebt staan waar je mee wil werken en/of vragen over hebt

Kom op tijd: zodat je laptop up-and-running is om 20:00 uur.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden door Theo een mail te sturen: info@fotofama.nl

Leden

>> leden login <<  Besloten leden gedeelte