Graag nodigen wij u uit voor de tentoonstelling en het Foto en Film Festival De Stad Vertelt met o.a. de World Press Photo tentoonstelling 2018 in het Academiehuis Grote Kerk Zwolle van 31 augustus tot 24 september 2018.

Wij hebben een speciaal programma opgesteld voor het Foto en Film Festival dat wij organiseren van 31 augustus tot en met 2 september 2018 met een gevarieerd programma. Zowel internationale, landelijke als regionale en Zwolse fotografen en beeldmakers kunt u ontmoeten. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om uw eigen werk te bespreken met erkende fotografen en beeldmakers / filmers.

Zwolle is van oudsher een oude Hanzestad en verbonden met andere Hanzesteden: ondernemend, innovatief, cultuurhistorische binnenstad, een onderwijsstad met veel onderwijsinstellingen en met de Fundatie en Waanders in de Broeren een stad om gezien te worden.
Dit jaar hebben wij de fotowedstrijd De Stad Vertelt voor amateurs en professionals uitgezet in Nederland en Vlaanderen. Wij zijn trots ook beeldverhalen uit Vlaanderen te hebben mogen ontvangen.
Binnen de tentoonstelling Zwolle Vertelt in Holtenbroek en Zwolle-Zuid wordt u meegenomen naar de haarvaten van deze twee Zwolse wijken, ieder met een eigen identiteit.

Wij hopen u te kunnen begroeten in Zwolle tijdens de tentoonstelling en het Foto en Film Festival De Stad Vertelt met o.a. de World Press Photo tentoonstelling 2018.
Wij zijn trots te kunnen vertellen dat dit project de Gouden Caleidoscoop Prijs provincie Overijssel van het Fonds voor Cultuurparticipatie Utrecht heeft ontvangen, die dit jaar 10 jaar bestaat.

Voor meer informatie of bestellingen toegangskaarten en e-tickets verwijs ik naar:

Foto en Film Festival De Stad Vertelt met o.a. de World Press Photo tentoonstelling 2018:
https://www.academiehuis.nl/evenement/foto-film-festival-de-stad-vertelt/

De Stad Vertelt met o.a. de World Press Photo tentoonstelling 2018:
https://www.academiehuis.nl/evenement/de-stad-vertelt-met-o-a-world-press-photo/

Welkom in Zwolle!

Met vriendelijke groeten,

Fieke van ’t Riet, projectleider World Press Photo Zwolle

Website: www.worldpressphotoexpozwolle.nl

Academiehuis
Grote Markt 18
8011 LW Zwolle
038 – 421 25 12

Foto © Anna Boyiazis