De anderhalve meter maatregel is vervallen en dus gaan wij weer terug naar ons vertrouwde gebouw De Schakel en daarmee ook weer terug naar de woensdagavond. Er is nagegaan en overlegd onder welke condities de bijeenkomsten kunnen worden gehouden. Wij hoeven geen gebruik te maken van de coronapas of testbewijzen. Het zal even wennen zijn, want dit is een abrupte overgang. Laten we elkaar dus ruimte gunnen en wie dat wil kan natuurlijk nog steeds een mondkapje gebruiken.
Het presenteren van foto’s is ook weer terug op het oude normaal: prints voor het presentatie-bord en digitaal voor de beamer, beide.
Ook kunnen we nu weer bij onze mooie, rijke, bibliotheek. Dus het lenen van fotoboeken is weer makkelijker. Vergeet niet om de fotoboeken die je nog thuis hebt in te leveren en zoek een nieuw boek uit.

De resterende clubavonden van 2021 op een rij (bekijk ook de agenda, want die is helemaal bijgewerkt):
Woensdagavond 6 oktober: de eerstvolgende clubavond met mentoraatresultaten.
Dat is meteen een topavond, want de deelnemers aan het mentoraat bij Pieter van Leeuwen laten dan hun resultaten zien. Zij hebben ongeveer een jaar gewerkt aan een onderwerp of thema en de eindselecties worden dan gepresenteerd.
20 oktober: tafeltjes-/leeravond onder leiding van Theo Fama.
3 november: presentatie werkgroepen (macro- en portretfotografie). De andere werkgroepen laten hun werk zien op 2 februari 2022.
17 november: externe spreker toont haar werk: Bianca Pauline Buijtenhuis.
Update: de clubavonden van 3 en 17 november zijn gewisseld!
3 november:
externe spreker toont haar werk: Bianca Pauline Buijtenhuis.
17 november:
 presentatie werkgroepen (macro- en portretfotografie). De andere werkgroepen laten hun werk zien op 2 februari 2022.
1 december:
opdracht duo fotografie en vrij werk. Samen met een fotomaatje is gewerkt aan een foto-opdracht. De uitdaging is om zo samen te werken dat één plus één leidt tot meer dan twee losse foto’s. Vele mogelijkheden om daar creatief uit te komen. De foto’s worden besproken door Jan van Roekel en Erik van den Elsen. De 5 minutenfoto wordt verzorgd door Ada Heijkoop.
Woensdagavond 15 december, of dinsdagavond 14 december (hangt van de eetgroep af die wel/of niet onze zaal te lang bezet zou houden): de feestelijke afsluiting van 2021 met vooruitblik op 2022.